Flyttstäd i Boden och Kalix

AH Städ

Flyttstäd i Boden och Kalix

Alla som vill ha hjälp med flyttstäd i Boden eller Kalix är varmt välkomna till oss och vårt städ- och flyttbolag, AH Städ. Vi har medarbetare som har hjälpt mängder med kunder med flyttstäd. Fördelen med att anlita en extern städfirma, när man skall flytta är att man själv kan ägna sig åt själva flytten och lugnt och tryggt lämna över ansvaret för flyttstädningen till den externa firman, exempelvis AH Städ. När vi genomför våra uppdrag, så lägger vi mycket tonvikt vid de önskemål som den specifike kunden har gällande vårt arbete. Målet med alla uppdrag är att göra kunden 100 procent nöjd. Vi avslutar aldrig ett uppdrag innan detta till fulla är uppnått.

RUT-avdrag

Om du är en privatperson, så kan du använda dig av RUT-avdraget, vilket är en skattefinansierad reform som i skrivande stund ger rätt till 50 procents avdrag på all arbetskostnad, när man anlitar ett städföretag likt vårt. Vi kan gärna berätta mera om hur detta fungerar. Våra medarbetare är väldigt kunniga kring detaljer och info inom just RUT-avdraget.

Vill du veta mer?

Om du vill veta mera, om hur du kan få hjälp av oss och vad vi kan göra för just dig, så är det bara att du hör av dig till oss på AH Städ. Vi är ett företag, som med hjälp av kunnig personal alltid ser till att försöka ge våra kunder svar på de frågor och funderingar gällande vår verksamhet som finns. Om du har en fråga gällande vår verksamhet, så tveka inte att höra av dig till oss på AH Städ.